Despre

2010:

Succesul de anul trecut ne-a confirmat ca nu trebuie sa ne oprim. Ne-am simit minunat, am cunoscut lume interesanta, am pozat, ne-am distrat. A durat cam putin si a fost organizat totul cam din scurt, dar speram ca am remediat in acest an micile probleme aparute.

Pentru ca nu am dorit sa schimbam tematica am schimbat locatia. Zona Valiug-Crivaia ne va oferi decorul pentru o noua editie  (N)ud (si probabil ultima – Intalnirea Fotografica de Toamna 2011 va avea cu siguranta alta tema). Lacul Valiug, lacul 3 Ape, varfurile Semenic, Gozna si Nedeia, valea Timisului sunt toate la o aruncatura de bat si ne vor oferi cadrul natural pentru cele doua zile de sedinte foto.

Pensiunea Gasthof Tirol este cea mai frumoasa din zona si ne va oferi conditii de cazare (si chiar de fotografiat) excelente.

Cele doua scopuri declarate pentru editia din 2010 sunt:

– sa reusim sa pastram linia deschisa si degajata, imprimata anul trecut. Rezultate excelente nu intarzie sa apara cand lucrezi intr-un mediu destins

– sa incercam sa aducem ceva nou la aceasta editie.

In 2009:

Intalnirea Foto de Toamna 2009, a fost o ocazie sa facem ceea ce ne place cel mai mult: fotografie.

making_ofPoiana Marului a oferit un cadru natural ideal pentru ce ne-am propus si pentru ca nu ne-au pasionat peisajele niciodata, am luat cu noi sase modele cu care am facut fotografii in cele doua zile rezervate sedintelor foto. De fapt, intreaga iesire a constat DOAR in sedinte foto. N-am plictisit pe nimeni cu teorie, cursuri sau conferinte. Ne-am trezit devreme si am facut fotografii toata ziua.

makin_of_2

Mai multe despre cum a fost la Rezumat 2009, si pe pagina principala unde puteti vedea fotografii trimise de participantii nostri.

Speram sa ne revedem cu totii in vara lui 2010!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: